Terug

Volg Vandaag Inside

Willem II neemt zege mee uit Groningen

Willem II neemt zege mee uit Groningen

17 aug 2018, 23:57

GRONINGEN (ANP) - Willem II heeft de eerste punten van het seizoen gepakt. De ploeg van trainer Adrie Koster won met 1-0 bij FC Groningen, dankzij een fraai doelpunt na ruim een half uur spelen van Daniel Crowley. De Engelse middenvelder krulde de bal van zo'n 20 meter over doelman Sergio Padt.

Willem II was de competitie vorige week begonnen met een nederlaag voor eigen publiek tegen VVV-Venlo (0-1). FC Groningen ging in Arnhem hard onderuit tegen Vitesse (5-1). De nieuwe hoofdtrainer Danny Buijs gunde dezelfde elf spelers vrijdag bij zijn eerste thuiswedstrijd in Groningen de kans op eerherstel, maar de ploeg van Buijs stelde opnieuw teleur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.