Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred over eerste uitzending VI Vandaag: 'Daar moeten we een oplossing voor zien te vinden'

Wilfred over eerste uitzending VI Vandaag: 'Daar moeten we een oplossing voor zien te vinden'

11 jan 2022, 09:54

Wilfred Genee heeft dinsdagochtend in De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen gereageerd op de eerste uitzending van VI Vandaag. De presentator is blij met de kijkcijfers, maar concludeert ook dat er nog voldoende ruimte is voor verbetering.

Maandagavond keken er ruim een miljoen mensen naar de allereerste uitzending van VI Vandaag. Wilfred voorspelde een dag eerder in De Veronica Ochtendshow nog dat er zo'n 500.000 kijkers zouden inschakelen en was dus positief verrast: 'Ik kreeg het net door, dat was wel bijzonder hè? De kop is eraf, ik ben benieuwd of we dit vast kunnen houden, hoor. Er zijn natuurlijk heel veel mensen die nieuwsgierig zijn en dan even kijken of ze het wat vinden.'

Ondanks de mooie start qua kijkcijfers ziet Wilfred nog voldoende ruimte voor verbetering: 'We hadden een beetje mixed feelings, we hebben het gevoel dat het veel beter kan. Dat heeft te maken met het feit dat je eigenlijk nog even het evenwicht moet zien te vinden. Voor het begin was het zeker niet slecht.' De presentator heeft het gevoel dat de mannen nog twee á drie uitzendingen nodig hebben om hun vorm te vinden: 'Want het was opeens zo kort! Het ging zo snel. Wij liepen na afloop naar buiten en zeiden: 'Het is veel te kort man! Het ging zo snel, we hebben veel dingen niet besproken.' Dus daar moeten we even een vorm voor zien te vinden, maar dat zal wel goed komen denk ik.'

Het belangrijkste aandachtspunt volgens Wilfred is de lege studio: 'Het is een prachtige studio, maar een hele grote studio. En een hele grote studio zonder publiek is wel een hele grote studio zonder publiek.' Sidekick Niels oppert vervolgens: 'Waarom zetten jullie geen poppen op die stoelen?' Wilfred reageert: 'Nou ja, zoiets, want ik heb wel het gevoel dat als het nog een hele tijd niet zou mogen, dat we daar een oplossing voor moeten vinden. Ik denk echt dat het programma rijker, beter en nog leuker gaat worden als er publiek gaat zitten. Dan krijg je ook de lach, enzo.'

Direct na de uitzending analyseerden Wilfred en tafelgast Özcan Akyol de eerste uitzending van VI Vandaag in 'In de wandelgangen.' Bekijk het in de video hieronder!

In de wandelgangen: Wilfred en Özcan Akyol analyseren eerste uitzending van VI Vandaag
2:53
In de wandelgangen: Wilfred en Özcan Akyol analyseren eerste uitzending van VI Vandaag

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.