Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred over De Oranjezomer: 'Ik vind dat Hélène het erg goed heeft gedaan!'

Wilfred over De Oranjezomer: 'Ik vind dat Hélène het erg goed heeft gedaan!'

11 aug 2023, 18:03

Vrijdagavond staat de laatste uitzending van De Oranjezomer met Hélène Hendriks op het programma. Wilfred Genee, die op dit moment van zijn laatste dagen vakantie geniet, heeft in gesprek met De Telegraaf mooie woorden over voor Hélène.

"Ik vind dat ze het erg goed heeft gedaan," aldus Wilfred. "Het had door de bekende gasten de sfeer van Vandaag Inside, maar Hélène heeft haar eigen touch gegeven aan het programma waardoor het lekker wegkijkt. Ze heeft deze zomer perfect ingevuld."

Vrijdagavond staat de laatste uitzending van De Oranjezomer op het programma. Hélène ontvangt naast vaste weekgasten Jeroen Pauw en Rutger Castricum ook Ben van der Burg. Daarnaast nemen verschillende De Oranjezomer-gasten plaats aan de bar, waaronder Noa Vahle en Sam Hagens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.