Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred naar de ochtendshow van Radio Veronica?

Wilfred naar de ochtendshow van Radio Veronica?

24 mei 2020, 01:02

Er gaan al lange tijd geruchten dat Wilfred Genee met zijn radioshow Veronica Inside verhuist naar de ochtendshow. Het programma is nu te beluisteren op iedere werkdag vanaf 16:00 uur tot 18:00 uur. De ochtendshow bij Veronica is nu in handen van Giel Beelen en elke werkdag te horen van 6:00 uur tot 9:00 uur. Wilfred sprak met de Story over een mogelijke transfer.

Jan Roos onthulde in het YouTube-programma Roddelpraat van Dennis Schouten dat Wilfred een ochtendshow niet ziet zitten vanwege zijn drukke schema. 'Wilfred Genee gaat hem (Giel Beelen) niet vervangen, omdat het te vroeg in de ochtend is. Dat heeft hij aan mij bevestigd', liet Jan Roos weten.

Ook aan de Story laat Wilfred persoonlijk weten dat een radiotransfer (nog) niet aan de orde is. Hoewel de ochtendshow voor veel radiomakers een prestigieus tijdslot is, laat Wilfred weten het moeilijk te combineren te vinden met zijn huidige werkzaamheden. Volgens de presentator is het ook te voorbarig, omdat het nog niet bekend is wat Giel Beelen gaat doen. Ook zegt Wilfred nog niet concreet benaderd te zijn door Talpa.

Wel heeft Wilfred eerder al een week geruild met Giel Beelen. De presentator nam toen zijn hele team mee en deed van 7 tot en met 11 oktober de ochtendshow op radio Veronica. Sidekicks Rick en Niels waren dit al gewend, omdat zij samen met Edwin Evers jarenlang de ochtendshow deden op Radio 538. Voor Wilfred en nieuwslezeres Celine Huijsmans was het nieuw om zo vroeg op te staan.

Wilfred bespreekt in zijn radioprogramma samen met zijn sidekicks de waan van de dag. Ook belt de radiohost geregeld met gasten. Zo ook met Aad de Mos beter bekend als Aad300. De oud-trainer reageert op zijn filmpjes die vaak te zien zijn in het tv-programma Veronica Inside.

VIDEO - Wilfred belt met boze Aad300: 'Ik word er een beetje moe van!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.