Terug

Volg Vandaag Inside

'Wilfred komt op tv misschien irritant over, maar het is echt een hele aardige gozer'

'Wilfred komt op tv misschien irritant over, maar het is echt een hele aardige gozer'

21 juni 2023, 15:33

Andy van der Meijde heeft in de podcast Schouders Eronder gereageerd op het weerzien met zijn dochters uit Italië, en de reactie van de mannen van Veronica Offside daarop.

Andy had lang geen contact met zijn dochters Isabella en Purple, maar zag ze vorig jaar weer, op vakantie in Spanje. "Dat was de eerste keer dat mijn dochters uit Italië en mijn kinderen uit Nederland bij elkaar waren," blikt Andy terug. "Dat was voor mij het mooiste moment uit m'n leven. In de zon, een biertje erbij en m'n kinderen bij elkaar. Dat was geweldig."

Andy vertelde vorig jaar bij Veronica Offside over het weerzien, en was onder de indruk van de reacties van Wesley en Wilfred: "Dat is het mooie. Het is allemaal stoer, die mannen op tv aan tafel, maar ze hebben allemaal een klein hartje. En dat is mooi om terug te zien, dat ze zelf ook emotioneel waren. En vooral Wilfred, want heel veel mensen denken dat hij geen gevoel heeft, maar het is echt een hele aardige gozer. Hij komt op televisie over als irritant, maar dat is hij helemaal niet. Het is echt een goede gozer."

Bekijk het verhaal van Andy en de reacties van Wesley en Wilfred in de video hieronder.

Andy eindelijk herenigd met dochters: 'Ik had dit nooit durven dromen'
2:04
Andy eindelijk herenigd met dochters: 'Ik had dit nooit durven dromen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.