Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred heeft genoten van optreden met De Offsiders: 'Het was fantastisch, écht geweldig!'

15 juni 2023, 16:10

Wilfred Genee heeft enorm genoten van het optreden dat hij woensdag samen met Wesley Sneijder en Andy van der Meijde mocht geven tijdens het Muziekfeest op het Plein. In Uden zongen De Offsiders hun hit Een Aperolletje, en dat smaakt volgens Wilfred naar meer.

Donderdagochtend blikte hij in de 538 Ochtendshow terug op het allereerste optreden van De Offsiders. "Het was fantastisch, écht geweldig", vertelt Wilfred op de radio. "Je moet je voorstellen, ik heb net een foto van mijn artiest-armbandje naar Rick (Romijn, red.) gestuurd, toen ik dat kreeg, was mijn leven klaar. Het was af, het is goed."

Optreden voor zo'n groot publiek was voor Wilfred een droom die uitkwam. "Ik zou het liefst volkszanger of voetballer zijn geweest, dat is volgens mij ook wel bekend maar allebei kan ik het niet, maar als je dit dan een keer mee mag maken, dan is dat geweldig."

Wilfred stapt het liefst vandaag weer op het podium. "Ik heb het nodige mee mogen maken: de Televizierring en de Televizier Ster gewonnen en met het radioprograma de Gouden RadioRing, maar dit overtrof alles! Ik wist niet wat me overkwam, een beetje Napels zien en sterven."

Kijk het optreden van Wilfred, Wesley en Andy terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.