Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred doet open sollicitatie: 'Dat lijkt mij hartstikke leuk om te presenteren'

Wilfred doet open sollicitatie: 'Dat lijkt mij hartstikke leuk om te presenteren'

6 okt 2022, 16:30

Wilfred Genee is momenteel overbezet qua werkuren met onder meer het dagelijkse Vandaag Inside en Veronica Offside op de maandag en vrijdag. Mocht Wilfred echter ruimte hebben in zijn agenda, dan is hij direct beschikbaar voor één programma.

Dat vertelde hij tegen Özcan Akyol In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside. "Ik wilde iets anders met jou bespreken tijdens dit bijzondere moment. Wie moet nu Zomergasten gaan presenteren?", vraagt Eus, verwijzend naar Janine Abbring, die na zes seizoenen stopt met het VPRO-programma.

"Oh ja, da's nu afgelopen. Zou dat niet wat voor jou zijn? Jij doet genoeg dingen voor de Publieke Omroep", weerkaatst Wilfred de vraag. Eus: "Ja, ik ben te druk. Dus iemand anders moet het doen. Is dat niet wat voor jou vroeg ik mij af?"

Wilfred: "Ik heb het ook niet zo heel erg rustig zoals je weet. Je weet dat ik het leuk zou vinden om een keer te mogen doen. Maar dat gaat nooit gebeuren, want ik ben een commerciële rakker." Maar wat als ze Wilfred bellen en hij zou kunnen? "Dan moeten ze eerst met Talpa gaan praten. En als die akkoord gaan, dan lijkt het mij hartstikke leuk om te presenteren."

Volgens Eus moet dat geen probleem zijn: "Rob Kemps mag toch ook Chansons doen. Stel je voor dat jij Zomergasten mag gaan presenteren: wie zou jij dan als eerste gast uitnodigen?" "De meeste zijn natuurlijk al geweest. Louis van Gaal had ik ook heel leuk gevonden", besluit Wilfred.

Kijk hieronder de hele aflevering van In de Wandelgangen terug!

In de Wandelgangen: 'Ik denk dat Vandaag Inside volgend jaar mag meedoen met de Televizier-Ring'
4:18
In de Wandelgangen: 'Ik denk dat Vandaag Inside volgend jaar mag meedoen met de Televizier-Ring'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.