Terug

Volg Vandaag Inside

Wijnaldum bedankt De Boer en Lodeweges via Instagram: 'Ik wens ze het beste'

Wijnaldum bedankt De Boer en Lodeweges via Instagram: 'Ik wens ze het beste'

1 juli 2021, 17:15

Georginio Wijnaldum heeft Frank de Boer en zijn assistent Dwight Lodeweges bedankt voor hun inspanningen bij het Nederlands elftal. "Helaas zijn dingen niet zo gegaan als gepland", schrijft de aanvoerder van Oranje op het EK op Instagram. "Maar ik wil Frank de Boer en Dwight Lodeweges bedanken voor alle moeite en ik wens ze het beste."

De Boer stapte dinsdag op als bondscoach van Oranje, twee dagen na de uitschakeling in de achtste finales van het EK tegen Tsjechië (0-2). In de verbintenis van de 112-voudig international stond een clausule dat hij de kwartfinale van de Europese eindronde moest halen. Het contract van assistent-bondscoach Lodeweges is voorlopig niet verlengd. Eerst moet duidelijk worden wie de nieuwe bondscoach wordt en wat zijn plannen zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.