Terug

Volg Vandaag Inside

Wie wordt de opvolger van Ronaldo bij Manchester United?

Wie wordt de opvolger van Ronaldo bij Manchester United?

16 nov 2022, 09:01

De kans is erg groot dat superster Cristiano Ronaldo zijn laatste wedstrijd voor Manchester United heeft gespeeld. De Portugese aanvaller haalde in een interview met Piers Morgan ongenadig hard uit naar zijn club en de leiding, en dus lijkt een vertrek in januari de enige optie voor de spits.

The Mirror kijkt alvast naar een mogelijke vervanger voor Ronaldo en komt uit bij de Franse vedette Kylian Mbappé. Een bod van zo'n 170 miljoen euro zou volgens de Britse krant genoeg moeten zijn om de PSG-spits over te nemen uit Parijs.

United zou ook een van de weinige clubs zijn die de salariseis van Mbappé kan vervullen. De 23-jarige Fransman zou zo'n 570.000 euro per week willen verdienen. Of de Franse ster ook in januari naar Manchester wil verhuizen is niet bekend.

Een alternatief voor trainer Erik ten Hag is Napoli-spits Victor Osimhen. De pijlsnelle Nigeriaan staat in de belangstelling van meerdere clubs, maar beleeft een geweldig seizoen in Napels. Het is nog maar de vraag of Osimhen de geweldige Champions League-campagne bij Napoli wil inruilen voor het Europa League-avontuur in Manchester.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.