Terug

Volg Vandaag Inside

Watford ontslaat coach Sánchez Flores

Watford ontslaat coach Sánchez Flores

1 dec 2019, 15:18

De Engelse voetbalclub Watford heeft de Spaanse coach Quique Sánchez Flores ontslagen. De clubleiding nam dat besluit een dag na de 2-1-nederlaag in de Premier League tegen Southampton. Watford staat laatste in de stand met slechts 8 punten uit veertien duels.

"Quique is een integere man en hij wilde heel graag een positieve wending geven, maar de slechte resultaten hebben ons genoodzaakt dit besluit te nemen", valt te lezen in een verklaring op de website van de club.

Flores was maar kort in dienst. Hij volgde op 7 september zijn landgenoot Javi Gracia op, die na vier speelronden al moest vertrekken. Het was Flores' tweede periode bij Watford, in het seizoen 2015/2016 was hij ook hoofdtrainer van de club. Hij boekte echter maar één zege in de tien wedstrijden onder zijn leiding.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.