Terug

Volg Vandaag Inside

'Wat er bij Vandaag Inside gebeurt, is vergelijkbaar met de voetbalkantine van vroeger'

'Wat er bij Vandaag Inside gebeurt, is vergelijkbaar met de voetbalkantine van vroeger'

11 aug 2023, 17:41

Maandag 14 augustus keren Johan, Wilfred en René na een welverdiende zomerstop weer terug met Vandaag Inside. Job Knoester is ook in het nieuwe seizoen een van de vaste tafelgasten, maar de strafrechtadvocaat kijkt ook graag naar het programma, vertelt hij in gesprek met de VARAgids.

"Als kijker vind ik Vandaag Inside een mooi moment om de dag mee te eindigen," aldus Job. "Wat daar gebeurt is vergelijkbaar met de voetbalkantine van vroeger. Ik heb veel gevoetbald en in die kantines wordt gelachen, serieus gepraat en vaak gediscussieerd."

"In de voetbalwereld mag alles gezegd worden en daarna drink je een glas bier en geef je elkaar een klap op de schouders. Voor veel mensen is Vandaag inside de herkenbaarheid van die kantine. En zo ervaar ik het ook," besluit Job. "Als mijn vrouw en ik samen kijken heb ik na afloop vaak meerdere keren gelachen en dat is een prettige afsluiting van de dag."

Vandaag Inside is vanaf maandag 14 augustus iedere werkdag vanaf 21:35u te zien bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.