Terug

Volg Vandaag Inside

Vroegtijdig afscheid Ocampos bij Ajax dreigt: 'Sevilla wil Argentijn terughalen'

Vroegtijdig afscheid Ocampos bij Ajax dreigt: 'Sevilla wil Argentijn terughalen'

7 okt 2022, 15:00

Mogelijk is het huwelijk tussen Lucas Ocampos en Ajax maar van korte duur. De Argentijn kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Sevilla, maar zou komende winter alweer kunnen terugkeren bij zijn oude club.

Bij Sevilla sneuvelde woensdag hoofdtrainer Julen Lopetegui, nadat de club in de Champions League voor eigen publiek fors onderuit ging tegen Dortmund (1-4). De nederlaag stond echter niet op zichzelf, maar bleek de druppel voor het bestuur: in La Liga staat Sevilla momenteel nog net boven de degradatiestreep (17e).

Vrijdag werd dan ook bekend dat oude bekende Jorge Sampaoli terugkeert in de hoofdstad van Andalusië. De temperamentvolle Argentijn zou direct zijn transferwensen hebben ingediend, meldt het Spaanse Fichajes.net. Hij zou onder meer Gabriel Barbosa en Lucas Martínez Quarta van respectievelijk Flamengo en Fiorentina willen vastleggen. De derde speler zou Ocampos zijn, die tijdelijk onder contract staat bij Ajax.

Sampaoli zou zijn landgenoot maar al te graag zien terugkeren naar Spanje. In Amsterdam heeft de buitenspeler een contract tot media 2023. Daarnaast hebben de Ajacieden een optie tot koop bedongen. Een voortijdig vertrek lijkt echter niet ondenkbaar aangezien Ocampos nog allerminst een vaste waarde is in het elftal van Alfred Schreuder. Tot op heden kwam hij tot 100 minuten in de Eredivisie en 8 schamele minuten in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.