Terug

Volg Vandaag Inside

Vriend van de show Jeroen van der Boom besmet met coronavirus

Vriend van de show Jeroen van der Boom besmet met coronavirus

29 mrt 2021, 22:01

Vriend van de show Jeroen van der Boom is positief getest op het coronavirus. De zanger en presentator zit in quarantaine en mist daardoor de opnames van zijn SBS6-programma Hoge Bomen, bevestigt een woordvoerder van Talpa.

Jeroen had milde klachten en zich voor de zekerheid laten testen. 'De uitslag van de test was helaas positief, waarna Jeroen gelijk in quarantaine is gegaan. Gelukkig gaat het goed met Jeroen, hij vertoont nog steeds dezelfde milde klachten.'

De opnames van Hoge Bomen van komende week zijn uitgesteld, maar het programma loopt geen vertraging op. 'Er zijn al een aantal afleveringen opgenomen en die worden de komende twee weken uitgezonden.'

Afgelopen week nam Jeroen nog een speciale ode op voor de mannen van Veronica Inside. Bekijk hem in de video hieronder!

René geniet van ode Jeroen van der Boom aan Veronica Inside
3:20
René geniet van ode Jeroen van der Boom aan Veronica Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.