Terug

Volg Vandaag Inside

Vreven over tijd bij Utrecht: ‘Wij vochten vier keer per week’

Vreven over tijd bij Utrecht: ‘Wij vochten vier keer per week’

7 juni 2020, 18:00

Oud-voetballer Stijn Vreven blikt in zijn boek 'Pure Haat, Pure Liefde' terug op zijn tijd als speler van FC Utrecht. Zo vertelt hij in een gesprek met Hélène Hendriks dat het er altijd bikkelhard aan toe ging op de trainingen.

'Wij sloegen elkaar doordeweeks letterlijk, niet figuurlijk, drie- viermaal op de bek,' aldus Vreven die aangeeft dat deze anekdote mooi omschreven staat in het boek.

'Wij vochten gewoon elke training omdat er heel veel winnaars in die ploeg zaten. Iedereen uit dat elftal zit nog in het voetbal. Trainers, technisch directeuren, scouts. Wij waren zo gepassioneerd door het winnen, dat we vaak wedstrijden puur op mentaliteit en karakter wonnen. En dan gingen we na een overwinning weleens stappen, dat heb ik nergens anders meegemaakt.'

Tegen het stappen na een mooie overwinning zei de flamboyante verdediger zeker geen nee. 'Ik ging graag mee!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.