Terug

Volg Vandaag Inside

Vormer drie Europese duels geschorst

Vormer drie Europese duels geschorst

18 okt 2019, 20:11

Ruud Vormer mag drie Europese duels niet voor Club Brugge uitkomen. De UEFA heeft de middenvelder bestraft voor de twee gele kaarten die hij op 1 oktober kreeg in de uitwedstrijd tegen Real Madrid in de Champions League. De straf is hoog uitgevallen omdat Vormer bij het verlaten van het veld de Bulgaarse scheidsrechter Georgi Kabakov zou hebben uitgescholden.

Club Brugge heeft beroep aangetekend tegen de zware straf voor Vormer, die dinsdag zeker ontbreekt tegen Paris Saint-Germain. Als zijn schorsing gehandhaafd blijft, mist hij ook het tweede duel met PSG en de uitwedstrijd tegen Galatasaray. Hij is dan weer inzetbaar voor de laatste poulewedstrijd tegen Real.

Vormer kreeg zijn tweede gele kaart in de 84e minuut. Een minuut later tekende Casemiro voor de gelijkmaker van Real (2-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.