Terug

Volg Vandaag Inside

Voormalig Fortuna-spits Yilmaz heeft eerste trainersklus te pakken

Voormalig Fortuna-spits Yilmaz heeft eerste trainersklus te pakken

10 okt 2023, 20:12

Burak Yilmaz is de nieuwe trainer van Besiktas. De 38-jarige voormalig Turks international is bij de Turkse topclub de opvolger van Senol Günes, die vrijdag opstapte. De voormalig bondscoach deed dat na een nederlaag van 3-2 in de Conference League bij de Zwitserse club Lugano.

Yilmaz, die al assistent was bij Besiktas, maakte vorig jaar zomer de overstap van Lille naar Fortuna Sittard. In Limburg ondertekende hij een contract voor vijf jaar, maar na vorig seizoen besloot hij te stoppen. Yilmaz kwam bij de Limburgers tot 26 wedstrijden, waarin hij goed was voor negen treffers. 77-voudig international Yilmaz speelde eerder voor onder meer Fenerbahçe, Besiktas en Trabzonspor.

Besiktas staat na acht speelronden op de vierde plek in de Turkse competitie met 16 punten. Koploper Fenerbahçe heeft 24 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.