Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalwereld wenst bondscoach Koeman beterschap

Voetbalwereld wenst bondscoach Koeman beterschap

3 mei 2020, 23:30

Bondscoach Ronald Koeman (57) krijgt vanuit de voetbalwereld tal van beterschapswensen en steunbetuigingen na zijn spoedopname zondag in een Nederlands ziekenhuis wegens hartklachten. 'Ik wens je een snel herstel, coach', liet middenvelder Georginio Wijnaldum van Liverpool en Oranje weten.

Ook zijn grote liefde FC Barcelona, de club waar Koeman ooit nog als trainer aan de slag zou willen gaan, reageerde met warme woorden. 'We wensen de Barça-legende een snel en volledig herstel toe. Houd de moed erin.'

Vanuit Engeland leefde Everton, de club waarbij Koeman als trainer fungeerde, op Twitter eveneens mee. 'Iedereen bij onze club wenst de voormalige 'boss' een spoedig herstel.'

In Nederland lieten de clubs waar de oud-international als speler en/of trainer actief was, eveneens van zich horen. 'Dat is schrikken. Veel beterschap', meldde FC Groningen. 'Word snel beter', gaf AZ te kennen. 'Een vervelend bericht. Beterschap', verkondigde Feyenoord.

Volgens zijn management mag Koeman maandag terug naar huis. Hij zal de komende tijd rustig aan moeten doen. De eerste interlands met Oranje staan pas weer voor begin september op het programma, al is de kans aanwezig dat ook deze duels voor de Nations League nog niet doorgaan vanwege de coronacrisis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.