Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalsters starten met Roord en Beerensteyn

Voetbalsters starten met Roord en Beerensteyn

30 aug 2019, 18:48

De Nederlandse voetbalsters beginnen met Jill Roord en Lineth Beerensteyn in de ploeg aan de eerste EK-kwalificatiewedstrijd, tegen Estland. Roord en Beerensteyn vormen in Tallinn vanaf 18.00 uur de voorhoede met spits Vivianne Miedema. Bondscoach Sarina Wiegman heeft Shanice van de Sanden, die een moeizaam WK speelde, op de bank gezet. Lieke Martens ontbreekt omdat ze nog altijd last heeft van een teen.

Centraal achterin staat Anouk Dekker naast Dominique Bloodworth. Stefanie van der Gragt zit op de bank in de A. Le Coq Arena in de Estse hoofdstad.

De voetbalsters veroverden twee jaar geleden op het EK in eigen land de Europese titel. Ze haalden op het WK van deze zomer in Frankrijk ook de finale, maar daarin waren de Amerikaanse vrouwen te sterk (0-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.