Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalclub Hammarby in de problemen na bezoek Zlatan

Voetbalclub Hammarby in de problemen na bezoek Zlatan

15 juni 2020, 16:10

De Zweedse voetbalclub Hammarby komt mogelijk in de problemen omdat Zlatan Ibrahimovic het afgelopen weekeinde onverwacht de kleedkamer van de spelers binnenliep na een gewonnen wedstrijd. De ongetwijfeld beste speler aller tijden uit het land overtrad hiermee de protocollen die van kracht zijn in verband met het coronavirus.

De spits van AC Milan verscheen onverwacht ten tonele om de spelers te feliciteren met hun overwinning op Östersund. Het is momenteel echter alleen voor de spelers en trainers toegestaan de kleedkamer te betreden. Media in het land berichtten over het voorval, waarna de nationale bond besloot een onderzoek in te stellen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.