Terug

Volg Vandaag Inside

Hartprobleem brengt voetbalcarrière Ben Rienstra (31) in gevaar

Hartprobleem brengt voetbalcarrière Ben Rienstra (31) in gevaar

9 juli 2021, 12:46

De voetballoopbaan van Ben Rienstra (31) is in gevaar. Bij de middenvelder van Fortuna Sittard is in aanloop naar het nieuwe seizoen een hartafwijking geconstateerd. Dat meldt Voetbal International.

Tijdens een uitgebreidere medische keuring werd er een onregelmatigheid in zijn hartslag geconstateerd. Een geraadpleegde arts heeft gezegd dat een hervatting van Rienstra zijn loopbaan met grote risico's gepaard kan gaan.

'Op basis van recent afgenomen cardiologische onderzoeken is verder onderzoek gewenst in het belang de gezondheid van Ben. Hierin willen alle betrokken partijen geen enkel risico nemen', laat Fortuna Sittard weten via de officiële kanalen.

De voormalig middenvelder van Kayserispor, Heracles Almelo, AZ, PEC Zwolle, Willem II en sc Heerenveen zal de komende periode door specialisten verder worden onderzicht. 'Op het moment dat de diagnostiek is afgerond zullen alle partijen met meer informatie naar buiten komen. Tot die tijd zal Ben niet in actie komen voor Fortuna Sittard.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.