Terug

Volg Vandaag Inside

Voetbalbond Curaçao neemt alweer afscheid van Guus Hiddink

Voetbalbond Curaçao neemt alweer afscheid van Guus Hiddink

3 aug 2022, 09:00

Na drie maanden heeft de Curaçaose voetbalbond FFK afscheid genomen van Art Langeler als bondscoach en Guus Hiddink als technisch directeur. Dat heeft de bond dinsdagavond (lokale tijd) in een beknopt persbericht bekendgemaakt.

De bond noemt geen reden voor hun voortijdige vertrek, maar bedankt de twee "voor hun werk en inzet voor het Curaçaose voetbal". Hiddink was in 2020 al bondscoach en technisch directeur van Curaçao, als opvolger van Remko Bicentini. Hiddink zat bij Curaçao maar twee officiële interlands op de bank. Een besmetting met corona maakte een abrupt einde aan zijn werkzaamheden.

Op 1 mei van dit jaar ging hij echter weer aan de slag als technisch directeur. Op dezelfde datum begon ook Langeler, die was aangedragen door Hiddink. Onder de voormalige coach van PEC Zwolle speelde Curaçao drie wedstrijden. Bij Nations League-wedstrijden tegen Honduras werd één keer gewonnen (1-2) en één keer verloren (0-1). Van Canada werd met 4-0 verloren.

Hiddink en Langeler hadden een contract tot maart 2023.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.