Terug

Volg Vandaag Inside

Vitesse strandt in voorronden Europa League

Vitesse strandt in voorronden Europa League

17 aug 2018, 00:00

BASEL (ANP) - Het Europese avontuur van Vitesse is dit seizoen al na twee wedstrijden afgelopen. De club uit Arnhem verloor ook de uitwedstrijd bij FC Basel (1-0) en mag daardoor niet aan de play-offs voor een plaats in de groepsfase van de Europa League deelnemen.

Het elftal van trainer Leonid Sloetski ging vorige week voor eigen publiek ook al met 1-0 onderuit tegen de Zwitserse club, die vorig seizoen nog doordrong tot de achtste finales van de Champions League. Vitesse speelde vorig jaar nog tot de winterstop Europees voetbal. Als winnaar van de KNVB-beker verdiende de ploeg toen nog een rechtstreeks ticket voor het hoofdtoernooi van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.