Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Inter Miami mede dankzij fraai afstandsschot Messi naar finale bekertoernooi

Videogoal: Inter Miami mede dankzij fraai afstandsschot Messi naar finale bekertoernooi

16 aug 2023, 08:35

Mede dankzij een doelpunt van Lionel Messi is Inter Miami doorgedrongen tot de finale van het bekertoernooi om de Leagues Cup. De ploeg uit Florida was met 1-4 te sterk voor het thuisspelende Philadelphia Union.

De 36-jarige Argentijnse sterspeler tekende in de eerste helft met een fraai afstandsschot voor de 0-2. Het was zijn negende doelpunt in zes wedstrijden voor Inter Miami sinds zijn overgang van Paris Saint-Germain.

Eerder had Jozef Martinez namens Inter Miami voor de openingstreffer gezorgd. Op slag voor rust zorgde oud-Barcelona-speler Jordi Alba voor 0-3, waardoor Miami al met één been in de finale leek te staan.

In de tweede helft deed Alejandro Bedoya nog wat terug namens Philadelphia Union, maar echt in gevaar kwam de ploeg van aanvoerder Messi niet meer. Een kleine tien minuten voor het eindsignaal bepaalde Miami-aanvaller David Ruiz de eindstand zelfs nog op 1-4.Op zaterdag 19 augustus speelt Inter Miami de bekerfinale tegen Nashville SC, dat in de andere halve finale afrekende met het Mexicaanse CF Monterrey (2-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.