Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Oranjesupporters lopen boos weg bij uitzending van Jinek

Video: Oranjesupporters lopen boos weg bij uitzending van Jinek

1 nov 2022, 08:22

Enkele Oranjesupporters zijn maandagavond boos weggelopen tijdens de uitzending van Jinek. Tijdens een item dat ging over het feit dat supporters op kosten van Qatar naar het WK voetbal gaan, liepen ze woest vanuit het publiek de studio van de RTL 4-talkshow uit.

"Tjongejongejonge, wat een slap geouwehoer zeg", zei een van hen onder meer. Jinek reageerde rustig op de korte verstoring van de uitzending. "Dit mag er ook zijn."

Vorige week dinsdag was er ook een ongepland moment in de talkshow. Toen had een klimaatactivist zich vastgelijmd aan de tafel. Daar was Jinek niet bij. Zij werd vervangen door Beau van Erven Dorens omdat ze corona had.

Ook in Vandaag Inside werd er maandagavond gesproken over de vijftig Oranje-supporters die op kosten van Qatar naar het WK gaan. Johan vindt dat de fans "zich laten misbruiken door het regime." Bekijk het in de video hieronder.

50 Oranjefans op kosten van Qatar naar WK: 'Ze laten zich misbruiken door het regime'
3:00
50 Oranjefans op kosten van Qatar naar WK: 'Ze laten zich misbruiken door het regime'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.