Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Nederlands Elftal stapt op het vliegtuig en vertrekt naar Qatar

15 nov 2022, 12:44

Het Nederlands elftal is dinsdag tegen het einde van de ochtend vertrokken naar Qatar voor het WK voetbal. Op Schiphol stapten alle 26 door bondscoach Louis van Gaal geselecteerde spelers aan boord van het vliegtuig.

De voorbije dagen waren er, wegens blessures, wat zorgen over Denzel Dumfries en Memphis Depay. Rechtervleugelverdediger Dumfries liep zondag tijdens de laatste competitiewedstrijd met zijn club Internazionale een blessure aan zijn rechterknie op. Die blessure bleek maandag, toen Dumfries een groot deel van de eerste training meedeed, mee te vallen.

Depay kwam een kleine twee maanden niet in actie wegens een hamstringblessure. De aanvaller van FC Barcelona maakte maandag een goede indruk en nam op de training zelfs deel aan het afsluitende partijspel.

Oranje landt dinsdagavond rond 20.00 uur (18.00 uur in Nederland) in Qatar. Van Gaal werkt dan met zijn groep een uitlooptraining af, voordat ze richting hun hotel gaan. Woensdag staat de eerste echte training op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.