Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Messi maakt eerste doelpunt bij debuut in Amerikaanse competitie MLS

Video: Messi maakt eerste doelpunt bij debuut in Amerikaanse competitie MLS

27 aug 2023, 12:56

Lionel Messi heeft meteen gescoord voor zijn club Inter Miami bij zijn debuut in de Amerikaanse Major Soccer League. De sterspeler maakte als invaller in de 89e minuut de tweede treffer in de wedstrijd tegen New York Red Bulls. Inter Miami won de wedstrijd met 2-0. Hiermee kwam een einde aan een reeks van elf competitiewedstrijden zonder overwinning.

Messi kwam na een uur het veld in. Inter Miami leidde toen al met 1-0 door een doelpunt van Diego Gomez in de 37e minuut. De fans op de tribunes scandeerden lange tijd de naam van Messi vanaf de tribunes. "Ik snap dat de fans hem willen zien spelen, maar ik kan mij niet laten leiden door de wensen van de fans. Ik moet ervoor zorgen dat Messi zo goed mogelijk voor zichzelf zorgt", zei coach Gerard Martino na afloop.

Vlak voor tijd liet Messi de fans uiteindelijk toch juichen door een fantastisch doelpunt in combinatie met Benjamin Cremaschi. Het was het elfde doelpunt van Messi in negen wedstrijden voor Inter Miami. De wereldkampioen was ook al trefzeker in het Amerikaanse bekertoernooi en de Leagues Cup, een competitie voor Amerikaanse en Mexicaanse clubs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.