Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Max Verstappen verkiest clubliefde voor PSV boven eigen succes: 'Dan gaan we niet winnen'

Video: Max Verstappen verkiest clubliefde voor PSV boven eigen succes: 'Dan gaan we niet winnen'

21 okt 2023, 23:35

Max Verstappen wil ten koste van alles elke race winnen, maar de drievoudig wereldkampioen zou een jaar zonder persoonlijk succes inleveren voor een Champions League-overwinning van zijn favoriete voetbalclub PSV.

Verstappen krijgt in de onderstaande video van Viaplay de volgende stelling voorgeschoteld: Eén jaar geen race winnen, maar PSV wint de Champions League. En daar reageerde hij uiteindelijk als volgt op: "Hmmm, dan teken ik nog één jaar bij in 2029. Dan gaan we niet winnen en dan mag PSV de Champions League winnen. Dan doen we dat", aldus Verstappen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.