Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Málaga-fans onthalen willekeurige reiziger op vliegveld als nieuwe speler

Video: Málaga-fans onthalen willekeurige reiziger op vliegveld als nieuwe speler

22 aug 2023, 09:45

De fans van het Spaanse Málaga hebben op het vliegveld een willekeurige reiziger onthaald als hun nieuwe speler. De supporters van de club, die inmiddels op het derde niveau van Spanje actief is, zijn niet te spreken over het aankoopbeleid: Málaga heeft namelijk besloten om geen nieuwe spelers te halen voor het nieuwe seizoen.

De fans trokken daarom naar de luchthaven om daar een willekeurige reiziger te onthalen als hun nieuwe sterspeler. De reiziger was eerst met stomheid geslagen, maar speelde vervolgens mee door enkele handtekeningen uit te delen. Bekijk het in de video hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.