Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Lionel Messi ook bij afscheidsduel uitgefloten door PSG-fans

Video: Lionel Messi ook bij afscheidsduel uitgefloten door PSG-fans

3 juni 2023, 22:20

Lionel Messi neemt zaterdagavond afscheid van Paris Saint-Germain en daar zijn de supporters van PSG niet rouwig om. Zo is te horen in de onderstaande video's, waarin fans van de club uit Parijs de Argentijn trakteren op een fluitconcert.

De laatste weken bij PSG verliepen onrustig, mede door de speculaties over een nakend vertrek. Hij raakte bovendien uit de gratie bij de supporters nadat hij zonder toestemming van de club een tripje met zijn gezin had gemaakt naar Saudi-Arabië. "Dit jaar is hij een belangrijk onderdeel van het team geweest, altijd beschikbaar. Ik denk niet dat de opmerkingen of kritiek terecht zijn", meende Galtier. "Hij is er altijd geweest voor het team. Het is een groot voorrecht geweest om hem het hele seizoen te begeleiden."

(Tekst gaat verder onder de tweets.)

Het vertrek van de 35-jarige Messi bij PSG is geen verrassing. Zijn contract loopt na dit seizoen af en hij is al in verband gebracht met andere clubs. Trainer Xavi van FC Barcelona wil Messi graag terughalen, maar het Franse persbureau AFP wist eerder te melden dat de Argentijnse stervoetballer al rond is met een club in Saudi-Arabië. Hij zou daar rond de 360 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Messi moest in 2021 Barcelona na 21 jaar verlaten omdat de club hem niet meer kon betalen. Hij kondigde zijn vertrek destijds in tranen aan en tekende voor twee jaar in Parijs. In de Franse hoofdstad bereikte hij niet de heldenstatus die hij had in Barcelona, maar hij was dit seizoen toch goed voor 21 doelpunten en 20 assists in alle competities. Hij werd ook landskampioen met PSG. Zijn hoogtepunt lag echter eind vorig jaar op het WK voetbal in Qatar, waar Messi met Argentinië de wereldcup veroverde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.