Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Humberto zet gast eigenhandig uit studio: 'Ga gewoon weg, sukkel!'

Video: Humberto zet gast eigenhandig uit studio: 'Ga gewoon weg, sukkel!'

12 okt 2023, 14:06

De talkshow van Humberto Tan werd woensdagavond verstoord door een van de gasten uit het publiek. De presentator besloot de jongeman uit de studio te zetten, nadat hij met een bijzondere boodschap kwam: "Ik wil kip, KFC. Humberto alsjeblieft, geef mij een kans."

Humberto kon de grap of het statement van de toeschouwer niet waarderen. "Alsjeblieft. Al die studenten. Ga gewoon weg. Hup, dag", zegt de presentator in de onderstaande video. "Zo flauw, we gaan naar Humberto en dan gaan we verzinnen: Ik wil kip. Zo leuk. Sukkel", aldus Humberto.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.