Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Danilo laat stadion ontploffen na eerste goal voor Rangers FC

Video: Danilo laat stadion ontploffen na eerste goal voor Rangers FC

13 aug 2023, 14:33

Danilo liet het stadion ontploffen na zijn eerste doelpunt voor Rangers FC. De ex-Feyenoorder kopte de 2-0 binnen voor de club uit Glasgow, die uiteindelijk met 4-0 wonnen van Livingston en kon na afloop zijn geluk niet op.

"Het was een ongelooflijk gevoel, ik kan niet beschrijven hoe blij ik ben, het is gewoon geweldig om te scoren voor deze prachtige club", vertelt Danilo in gesprek met Rangers TV.

"Het is nog vroeg, ik moet mezelf en mijn spel nog verbeteren om nog meer vertrouwen te krijgen, maar een doelpunt geeft je natuurlijk altijd een nog beter gevoel", gaat de aanvaller die voor ruim zes miljoen euro overkwam van Feyenoord zijn verhaal verder. "Sinds de eerste dag voel ik mij al thuis bij de club en de fans gaven mij ook een heel warm welkom. Er zijn nog steeds dingen die we kunnen verbeteren en het team is helemaal nieuw, maar we zullen elkaar beter leren kennen en aan elkaar wennen.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.