Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEOGOAL: Memphis debuteert met doelpunt bij FC Barcelona

VIDEOGOAL: Memphis debuteert met doelpunt bij FC Barcelona

24 juli 2021, 20:58

Memphis Depay heeft in een oefenwedstrijd zijn debuut gemaakt voor Barcelona en meteen gescoord. Trainer Ronald Koeman liet zijn landgenoot in het duel met Girona enkele minuten voor rust invallen. Vlak voor het einde benutte Memphis een strafschop. De international kwam vorig seizoen uit voor Lyon. Memphis was enkele dagen geleden officieel gepresenteerd bij Barcelona.

De Spaanse topclub won met 3-1. Voor Barça scoorden verder Rey Manaj en Gerard Piqué. Samu Sáiz was trefzeker voor Girona.

'Het is verbazingwekkend om in dit shirt te mogen spelen', reageerde Memphis. 'Het waren mijn eerste minuten met de jongens, ze hebben me enorm geholpen bij mijn eerste optreden. Ik heb ervan genoten.' Ook Frenkie de Jong viel in bij Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.