Terug

Volg Vandaag Inside

Vervanger De Ligt met de grond gelijk gemaakt door Italiaanse media

Vervanger De Ligt met de grond gelijk gemaakt door Italiaanse media

8 juli 2020, 12:21

De Italiaanse media zijn bepaald niet mild in hun beoordelingen over de spelers van Juventus na het verlies tegen AC Milan. Onder anderen Daniele Rugani, de vervanger van de geschorste Matthijs de Ligt, krijgt het zwaar te verduren.

Zlatan Ibrahimovic leidde met een goal en een assist de comeback van AC Milan in, dat uiteindelijk met 4-2 won. Trainer Maurizio Sarri zag zijn ploeg na een uur spelen in elkaar zakken en sprak na afloop van een totale blackout.

Naast Rugani moet ook Alex Sandro het ontgelden in de Italiaanse kranten. Tuttosport is met name kritisch op de centrale verdediger en de linksback. Rugani krijgt een 4.5 als beoordeling en Alex Sandro met een 4 het laagste cijfer.

La Gazzetta dello Sport deelt alleen voldoendes uit aan Cristiano Ronaldo en Adrien Rabiot: beide een 6.5. Verder krijgen alle spelers een 5 van de sportkrant. Ook Il Messaggero is strenger voor Rugani en Alex Sandro. Het duo krijgt een 4.5 voor hun optreden in Milaan.

La Stampa concludeert dat De Ligt werd gemist in het hart van de verdediging bij De Oude Dame. 'Juventus stortte in elkaar in San Siro. De afwezigheid van De Ligt werd gevoeld', schrijft het medium.

Ook de voetbalfans lieten dinsdagavond op Twitter massaal weten dat zij De Ligt misten bij Juventus. Bekijk hieronder een greep uit de reacties:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.