Terug

Volg Vandaag Inside

Vertrek van bondscoach Frank de Boer is aanstaande

Vertrek van bondscoach Frank de Boer is aanstaande

29 juni 2021, 12:50

De pijnlijke uitschakeling van het Nederlands elftal op het EK wordt Frank de Boer aangerekend. De positie van de bondscoach staat onder grote druk.

De KNVB praat dinsdag al met De Boer over diens toekomst als bondscoach van Oranje. Volgens de NOS ziet het er somber uit voor de huidige bondscoach. 'Uit diverse hoeken klinkt het zelfs dat de kans klein is dat De Boer nog op de bank zit als het Nederlands elftal op 1 september de WK-kwalificatie hervat met een cruciale uitwedstrijd tegen Noorwegen', aldus de omroep.

Ook de rol van de andere stafleden is onderwerp van gesprek. De Boer gaf zondagavond aan dat hij 'de komende weken rustig gaat nadenken' over zijn toekomst. 'Het was niet goed genoeg. We moeten goed evalueren.'

Het Algemeen Dagblad meldt dat De Boer op weg is naar de uitgang. 'De conclusie zal later vandaag volgen: het vertrek van Frank de Boer is aanstaande', klinkt het.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.