Terug

Volg Vandaag Inside

Vermist meisje uit Soest (11) met vader in Bulgarije gevonden

Vermist meisje uit Soest (11) met vader in Bulgarije gevonden

2 nov 2022, 23:58

Het vermiste meisje uit Soest is in goede gezondheid samen met haar vader aangetroffen in Bulgarije. Haar vader is aangehouden, meldt de politie. Het 11-jarige meisje was sinds dinsdagmiddag vermist. De politie ging er al van uit dat ze mogelijk door haar vader was ontvoerd en met een auto op weg was naar Turkije. Haar vader heeft de Turkse nationaliteit.

De politie laat weten dat internationaal naar de twee werd uitgekeken. Alle mogelijke vluchtroutes waren in kaart gebracht en grensposten waren over de vermissing geïnformeerd.

Woensdag werd het meisje met haar vader in een auto aangetroffen. Waar in Bulgarije is niet bekendgemaakt, maar vermoedelijk was de vader met haar op weg naar Turkije.

Het meisje is bij hulpverleningsinstanties ondergebracht en ze zal zo snel als mogelijk naar Nederland terugkeren. Haar moeder is op de hoogte gesteld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.