Terug

Volg Vandaag Inside

Verdachte opgepakt na schietincidenten in Rotterdam

Verdachte opgepakt na schietincidenten in Rotterdam

28 sep 2023, 16:15

Na twee schietincidenten in Rotterdam is een verdachte opgepakt. Drie mensen zijn gewond geraakt, het is niet bekend hoe ze eraan toe zijn.

De eerste schietpartij was in een woning aan het Heiman Dullaertplein. Daarbij vielen twee gewonden. In de woning is daarna brandgesticht, die inmiddels onder controle is. De schutter ging daarna naar een bijgebouw van het Erasmus MC aan de Rochussenstraat, een eindje verderop. In een leslokaal daar werd ook iemand neergeschoten.

Na de twee schietincidenten ging de schutter het Erasmus MC in. Daar is brandgesticht. Die brand woedt nog. Het is niet bekend of daarbij gewonden zijn gevallen. Een ANP-verslaggever ter plaatse ziet dat mensen in ziekenhuisbedden en rolstoelen naar buiten worden gereden. Ook ziekenhuismedewerkers in medische kleren komen naar buiten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.