Terug

Volg Vandaag Inside

Vercauteren start bij Anderlecht met zege

Vercauteren start bij Anderlecht met zege

20 okt 2019, 22:19

Frank Vercauteren is succesvol begonnen aan zijn nieuwe avontuur bij Anderlecht. De 62-jarige coach zag de Brusselse club zondag in zijn eerste duel sinds zijn terugkeer met 4-1 winnen van STVV.

Anderlecht speelde zonder Nederlanders. Derrick Luckassen ontbrak wegens een schorsing en Michel Vlap en Philippe Sandler waren ziek.

Na tien minuten leidde Anderlecht al met 2-0 door doelpunten van Nacer Chadli en Marco Kana. Yohan Boli bracht de spanning met een treffer in de 62e minuut terug. Kemar Roofe en opnieuw Chadli zorgden voor de eindstand van 4-1.

Anderlecht is door de winst naar de elfde plaats op de ranglijst gestegen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.