Terug

Volg Vandaag Inside

Veltman voor het eerst in basis in competitieduel Brighton

Veltman voor het eerst in basis in competitieduel Brighton

26 okt 2020, 19:29

Joël Veltman staat maandag voor het eerst in de basis tijdens een competitiewedstrijd van Brighton & Hove Albion. De Oranje-international neemt het met zijn club in eigen stadion op tegen West Bromwich Albion.

Veltman maakte eind juli de overstap van Ajax naar Brighton. Tot dusverre deed de verdediger in de competitie alleen een helft mee in de uitwedstrijd tegen Everton (4-2 verlies). In de League Cup, begin oktober tegen Manchester United, had Veltman wel al een keer een basisplaats. Brighton verloor toen met 0-3.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.