Terug

Volg Vandaag Inside

Veltman gaat met rugnummer 34 spelen bij Brighton

Veltman gaat met rugnummer 34 spelen bij Brighton

30 juli 2020, 00:45

Joël Veltman gaat bij Brighton & Hove Albion met rugnummer 34 spelen, zo valt te zien in een video die de verdediger deelde op social media. Het is een eerbetoon aan Abdelhak Nouri.

Veltman verruilde Ajax woensdagavond na maar liefst 19 jaar voor Brighton. Hij tekent voor 3 jaar in Engeland, waar hij ploeggenoot wordt van Davy Pröpper.

Een jaar geleden wilde Ajax Veltman door het vertrek van Matthijs de Ligt niet laten gaan. Veltman zei voor de camera van Veronica Inside: 'Ik snap wel dat Ajax me wil houden.' Bekijk het in de beelden hieronder.

Veltman: 'Ik snap wel dat Ajax me wil houden'
1:32
Veltman: 'Ik snap wel dat Ajax me wil houden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.