Terug

Volg Vandaag Inside

VAR slaat absoluut modderfiguur in Spanje

VAR slaat absoluut modderfiguur in Spanje

1 juli 2020, 00:04

Real Mallorca won dinsdagavond met 5-1 van Celta de Vigo, maar de ruime zege was na afloop niet het voornaamste onderwerp van gesprek. De VAR speelde namelijk bij de 1-0 van Mallorca een discutabele rol.

De VAR zat er helemaal naast bij een overduidelijke schwalbe van Dani Rodriguez na vermeend contact met Celta-speler Santi Mina. De beelden werden minutenlang bekeken, maar toch werd de strafschop toegekend waardoor Mallorca op gang werd geholpen. Ante Budimir schoot vervolgens de 1-0 tegen de touwen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.