Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie over assistentschap Feyenoord: 'Ligt niet voor de hand'

Van Persie over assistentschap Feyenoord: 'Ligt niet voor de hand'

25 okt 2023, 19:51

Robin van Persie zou een optie kunnen zijn om de ontstane vacature van assistent-trainer van Feyenoord te gaan invullen, na het vertrek van Marino Pusic naar Sjachtar Donetsk. Van Persie, 102-voudig Oranje-international, houdt vooralsnog de boot af.

"Een overstap naar het eerste elftal ligt niet voor de hand", zegt de huidige trainer van Feyenoord Onder 19 woensdag na het Youth League-duel met Lazio (2-2) tegen de NOS.

"Ik zie in mijzelf een hoofdtrainer, daar ben ik wel over uit", aldus Van Persie. "Ik ben ook loyaal. Ik ben nu bezig met mijn eigen staf, die is ook grotendeels door mij samengesteld. Ik kan ook zoveel stappen maken als trainer door mijn goede collega's en staf. Dat is mij ook ontzettend veel waard."

Als hij toch benaderd zou worden voor de rol van assistent bij het eerste elftal, dan moet Van Persie daar heel goed over nadenken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.