Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie koopt seizoenskaarten voor jeugdteams Excelsior

Van Persie koopt seizoenskaarten voor jeugdteams Excelsior

22 juni 2020, 15:45

Robin van Persie gaat de jeugd van zijn oude club Excelsior helpen met hun ontwikkeling. De oud-spits van onder meer Arsenal en Man United stelt, in samenwerking met Excelsior, de Robin van Persie-tribune beschikbaar voor de jeugdteams. Zo kunnen zij elk weekend wedstrijden van het eerste elftal zien. 'Als klein jongetje heb ik veel geleerd van het kijken naar mijn helden.'

Van Persie vindt het belangrijk dat de jeugdspelers zich goed ontwikkelen, en is van mening dat wedstrijden van het eerste elftal bekijken daarbij aan bijdraagt. 'Aan die ontwikkeling draag ik graag bij en daarom zorg ik er samen met Excelsior voor dat de hele jeugdopleiding komend seizoen kan kijken naar de helden van het eerste.'

'Rvp' werd in de jeugd van Excelsior weggekaapt door stadsgenoot Feyenoord. Ook daar vertrok de spits al op vroege leeftijd richting Londen. Bij Arsenal groeide Van Persie uit tot een levende legende. Via Man United en Fenerbahce sloot de Rotterdammer zijn loopbaan vorig jaar af bij Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.