Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem over Berghuis: 'Bij Feyenoord hebben ze hem verziekt'

Van Hanegem over Berghuis: 'Bij Feyenoord hebben ze hem verziekt'

3 sep 2021, 09:20

Willem van Hanegem bespreekt de huidige rol van Steven Berghuis bij Ajax in een interview met Hans Kraay jr. voor de camera's van ESPN. 'De Kromme' maakt zich geen zorgen om de ex-Feyenoorder, maar voorziet wel een reserverol bij de Amsterdammers.

Van Hanegem is, ondanks de pikante overgang naar Amsterdam, positief gestemd over de kwaliteiten van Berghuis. 'Soms is het wel een heel vervelend ventje, maar het is gewoon een goede speler. Hij was bij Feyenoord en we hebben gezegd wat er eventueel zou kunnen gebeuren als hij naar Ajax ging. En ze hebben er weer één bijgehaald (Mohamed Daramy, red.), dus dan kan je zomaar een heel seizoen op de bank zitten en dan kom je ook niet meer in het stuk voor', aldus de oud-voetballer minder positief over de kansen van de Oranje-international.

'Dan ben je bij de mooiste ploeg van Nederland weggegaan en dan kan dit zomaar gebeuren. Ik zeg móóiste, niet het beste', zegt Van Hanegem met een lach op het gezicht. Bij Feyenoord hebben ze hem helemaal verziekt, in de watten gelegd. Hij mocht echt alles doen.'

'De Kromme' is tot slot van mening dat Feyenoorders zich moeten neerleggen bij de Berghuis-transfer en weer de allure van een topclub moeten uitstralen. Als Feyenoorder wens ik hem veel succes en wij moeten dit een keer achter ons laten. Ook groot zijn, net als de andere ploegen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.