Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem oppert mogelijke vervanger Memphis bij Oranje

Van Hanegem oppert mogelijke vervanger Memphis bij Oranje

23 dec 2019, 14:03

Willem van Hanegem vertelt in zijn column in het AD gelukkig te zijn met de ontwikkeling van het Nederlands talent Joshua Zirkzee en wijst hem zelfs aan als mogelijke vervanger van Memphis bij Oranje.

De 18-jarige Schiedammer heeft indruk gemaakt met zijn entree bij Bayern München. Zo ook op op Van Hanegem die hem zelfs een eventuele rol ziet vervullen bij Oranje op het EK komende zomer. "Twee zeer belangrijke goals bij een topclub in een loodzware competitie. Als die gozer zich kan doorontwikkelen is hij misschien wel een optie om de vacature van Memphis Depay in te vullen bij Oranje. Samen met Myron Boadu en Wout Weghorst." Dat Zirkzee nog maar 18 jaar is interesseert de 52-voudig international niets. "Leeftijd zegt niks. Denk je dat ze bij Bayern iemand laten invallen die er niet klaar voor is?"

Van Hanegem raadt Memphis aan om het EK te laten schieten. "Zoals alle spelers die een zware blessure oplopen, zoekt hij naar mogelijkheden om sneller dan verwacht terug te kunnen keren. Ik hoop dat hij verstandig is, de tijd neemt om te herstellen en na de zomer nog een paar geweldige seizoenen kan draaien in de top," schrijft Van Hanegem in zijn column voor het AD.

VIDEO - René adviseert Zirkzee: 'Weggaan bij Bayern en iedere week spelen'

René adviseert Nederlands toptalent: 'Hij moet weg bij Bayern en iedere week gaan spelen'
2:19
René adviseert Nederlands toptalent: 'Hij moet weg bij Bayern en iedere week gaan spelen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.