Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal reageert voor het eerst op mogelijke terugkeer bij Ajax

25 sep 2023, 08:48

Onder anderen Johan Derksen en Rafael van der Vaart schoven Louis van Gaal naar voren om Ajax uit de crisis te loodsen, maar een terugkeer van de voormalig bondscoach bij Ajax lijkt geen optie.

Dat laat Van Gaal, die de Amsterdammers in de jaren negentig als trainer naar drie landstitels en winst van de UEFA Cup en Champions League leidde, maandagochtend in gesprek met de NOS weten. “Mijn gezondheid gaat voor."

Bij Van Gaal werd in 2020 een agressieve vorm van prostaatkanker geconstateerd. “Coach van een club zie ik niet meer zitten”, zo maakt de oefenmeester duidelijk, maar bondscoach van een land sluit hij niet bij voorbaat uit. “Maar dat is afhankelijk van veel factoren”.

"Ik vind het helemaal geen gek idee om alle technische zaken bij Ajax over te dragen aan Van Gaal", zei Johan Derksen onlangs bij Vandaag Inside over Van Gaal. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.