Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk bezoekt kleedkamer Shrewsbury Town: 'Hij is een gentleman'

Van Dijk bezoekt kleedkamer Shrewsbury Town: 'Hij is een gentleman'

9 jan 2022, 19:03

Virgil van Dijk bezocht na de 4-1 zege op Shrewsbury Town voor de FA Cup, de kleedkamer van de club dat uitkomt op het 3e niveau van Engeland. De Oranje-international feliciteerde onder meer iedereen en gaf ook zijn wedstrijdshirt weg.

'Virgil kwam onze kleedkamer binnen, feliciteerde iedereen en bracht zijn shirt mee', vertelde Shrewsbury Town-trainer Steve Cotterill na afloop van de wedstrijd. 'Hij is niet alleen een geweldige speler, hij is ook een gentleman. Het was voor onze spelers een goede ervaring vandaag.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.