Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart lacht om vraag over zoon Dámian: ‘Of hij naar Feyenoord had gemogen?'

7 sep 2023, 14:12

Dámian van der Vaart (17) werd woensdag officieel gepresenteerd bij Ajax en treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader. Rafael van der Vaart is trots op zijn zoon, zo vertelt hij in De 538 Middagshow met Frank Dane.

“Het is geweldig, vooral omdat je weet wat hij er allemaal voor doet”, reageert Van der vaart op de transfer van zijn zoon. “Zo’n jonge gozer die dan bij Ajax in het grote stadion is, en een shirtje krijgt, dat doet natuurlijk wat met hem, maar ook met ons als ouders.”

Van der Vaart heeft wel een traantje gelaten om de stap van zijn zoon naar Ajax. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik sowieso emotioneel ben… laat ik het zo zeggen: als ik All You Need Is Love aanzet, dan moet ik al huilen. Maar ik heb nu ook dat ik denk: het is toch wel mooi. Je ziet natuurlijk heel veel mensen die nog steeds bij de club werken, die er in mijn tijd al waren en nu gaan zij hopelijk zorgen dat mijn zoon net zo’n carrière kan krijgen als ik. Dan sta je er wel even bij stil dat de tijd vliegt”

“Ajax is zijn droomclub”, vervolgt Van der Vaart. “Dus dit was voor hem een absolute droomdag en dat kon je ook aan hem zien. Hij straalde van oor tot oor!”

Maar wat nou als niet Ajax maar Feyenoord zich voor hem had gemeld? Had hij dan van zijn vader naar de Rotterdamse club gemogen? “Dat is een hele goede vraag”, lacht de oud-Ajacied. “Maar als Ajax hem niet had gewild, dan tuurlijk!”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.