Terug

Volg Vandaag Inside

‘Van der Vaart bedankt voorlopig voor functie bij Ajax’

‘Van der Vaart bedankt voorlopig voor functie bij Ajax’

9 okt 2023, 09:51

Zondag kwam naar buiten dat Ajax John van ‘t Schip een technische functie wil geven, maar de oud-speler blijkt niet de enige die door de Amsterdammers is benaderd, zo meldt De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant is ook aan Rafael van der Vaart gevraagd om deel uit te gaan maken van het technisch hart én toe te treden tot de staf van Maurice Steijn. De 109-voudig international wil Ajax graag helpen, maar moet op dit moment bedanken voor de functie. Hij kan het nu privé (nog) niet bolwerken, omdat zijn vriendin Estavana Polman in Roemenië handbalt.

Van ‘t Schip

Van ‘t Schip (59) wordt bij Ajax ondersteunend op meerdere technische vlakken, zoals het transferbeleid, de scouting, het eerste elftal en in een later stadium ook de jeugdopleiding, weet De Telegraaf. Van 't Schip speelde als rechtsbuiten in het eerste elftal van Ajax en was ook als assistent van hoofdtrainer Marco van Basten actief bij de club uit Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.