Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Heijden wil weg bij Feyenoord

Van der Heijden wil weg bij Feyenoord

4 aug 2019, 19:24

Jan-Arie van der Heijden wil graag vertrekken bij Feyenoord. Dat herhaalde de verdediger na het gelijkspel van zijn ploeg zondag tegen Sparta Rotterdam (2-2).

Van der Heijden speelde de hele wedstrijd. Hij dankte zijn basisplaats aan een enkelblessure van Sven van Beek, die in de voorbereiding op het nieuwe seizoen vaak de voorkeur kreeg. Hij vreest een bijrol als Van Beek weer hersteld is.

Van der Heijden vertelde nog niet in gesprek te zijn met een andere club. "Feyenoord wil mij ook nog niet laten gaan", zei hij. "En zo lang ik hier speel, zal ik me voor de volle honderd procent geven."

Trainer Jaap Stam liet weten weinig voor een vertrek van Van der Heijden te voelen. "Zo houden we niemand over", stelde hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.