Terug

Volg Vandaag Inside

Van den Brom wint weer met Genk

Van den Brom wint weer met Genk

7 mrt 2021, 23:41

John van den Brom heeft met Genk de derde opeenvolgende zege geboekt. De thuiswedstrijd tegen degradatiekandidaat Cercle Brugge eindigde in 2-0. Paul Onuachu en Junya Ito kwamen in de eerste helft tot scoren. De bezoekers moesten vanaf de 39e minuut met tien man verder na de tweede gele kaart voor Hannes Van der Bruggen. Anthony Musaba viel na de rust in bij Cercle Brugge.

Genk won vorig weekeinde van Charleroi (1-2) en schakelde afgelopen donderdag KV Mechelen uit in de kwartfinales van de Belgische beker (4-1).

Op de ranglijst staat de ploeg van Van den Brom derde, met liefst 17 punten minder dan koploper Club Brugge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.